Videolar

Konu
 Mesaj

Yazılan mesajlar

HASAN DEDE (23/04/2019 12:54)
Konu : Organize Honaz Hat Minibüsü Şikayeti
Mesaj : İyi Çalışmalar ben bugün sabah saat 08:03 de Ankara asfaltı eski hyundai isiklarindan Organize Honaz hatttinda Calisan onunde Osman Selim yazan 20 H 7884 plakali araca bindim ve ankara asfalti Kimil Tekstil onunde indim yol ucreti olarak 3 TL verdim sofor bey para ustunu vermedi istedigimde ise yolucreti 3 TL dedi halbuki sehirici yolucreti 2.50 TL olmasına rağmen bende sorun yaşamamak adına durumu uzatmadım şahıs hakkında gerekli işlemin yapılmasını tarafınızdan Arz ediyorum
"ORGANİZE HONAZ GÜZERGAHINDA ÇALIŞAN ARAÇLAR HONAZ ŞOFÖRLER ODASINA BAĞLI ÇALIŞMAKTADIRLAR, HONAZ ŞOFÖRLER ODASI İLE İRTİBATA GEÇİNİZ."
Editör Notu Organize Honaz Hat Minibüsü Şikayeti
Seda (14/04/2019 07:48)
Konu : Direk şoförden şikayet
Mesaj : Bu sabah 07.36 esentepe pazar yerinde 20 M 0210 plakalı araç beni almadı ama dolu olduğu için değil aracı kullanan şoför bilerek almadı üniversite öğrencisiyim fakat beyefendi bunu kabullenemiyor sürekli sivil ücret alıyor Bi kaç kez kötü üslupla tartışmaya çalıştı sadece buraya yazmayacağımı bilin
"ÖRGÜN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KİMLİKLERİNİN İBRAZ ETTİĞİ SÜRECE ÖĞRENCİ ÜCRETİ ÖDERLER, İLGİLİ ARAÇ ŞOFÖRÜ UYARILMIŞTIR. MEVZUNUN TEKRARI HALİNDE 02582681880 NUMARALI TELEFONA ŞİKAYETİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ."
20 M 0210
Semra Vatansever (17/03/2019 20:55)
Konu : kaklık/organize
Mesaj : Merhaba, biz bu gün (17.03.2019) 3 öğrenci kaklık organize dolmuşlarını kullandık ve giderken 5 tl öğrenci vermişken dönüşte sivil 6 tl alındı ve dolmuşta '... üniversiteye giden yolcularımızdan sivil ücreti alınacaktır.' ibaresi yer alıyordu böyle bir şey mümkün mü ve bunun ile ilgili ne yapabiliriz.
"KAKLI DENİZLİ ARASI FAALİYET GÖSTEREN ARAÇLAR ODAMIZ BÜNYESİNDE DEĞİLDİR, İLGİLİ ŞİKAYETİNİZİ ALO 153 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞINA İLETEBİLİRSİNİZ."
DSO
Osman höbel (02/03/2019 18:22)
Konu : Yeniyol/İstiklal hattı
Mesaj : Ben bugün yeniyol İstiklal otobüsüne binmiştim